Mijn sims die ik met de Sims 4 Demo heb gecreëerd. 

 

Deze sim zag je waarschijnlijk ook al bij de kolom ''Over Mij''. Het is mijn zelfsim :D (Dus een sim die op jezelf lijkt.) Ik vind niet dat hij heel erg lijkt, maar het is een maar een beginnetje.

 

Helaas was mijn bril niet bij de sims 4 demo te vinden, dus heb ik de bril maar weggelaten.

Dit is een van mijn favoriete sims die ik heb gemaakt. Ze heet Eva en ik vind haar gezichtje wel mooi gelukt. Ik vind die haarstijl ook heel leuk, EA heeft dat weer goed gedaan.

 

 

Dit is een man die ik heb gemaakt. Het moest eigenlijk een soort ''droomman'' worden, maar dat is er niet van gekomen. Ik weet even niet meer hoe hij heet.. :p

 

 

 

En toen ik die man had gemaakt (de vorige afbeelding), leek het me wel leuk om een zusje voor hem te maken. Ik vind deze sim ook best wel cute.

 

 

 

En hier hebben we nog iemand met rood haar. :p Ik ben even de naam vergeten van de sim, maar wat ik nog wel onthouden heb is dat ze een creatieve sim is.

 

 

Nadat ik al wat sims had gemaakt, leek het me leuk om Barbie en Ken na te maken.. Dit is barbie en de afbeelding hier onder is Ken. Ze zijn beide wel leuk om na te maken.

 

 

 

En dit is dus Ken. De vriendin van Barbie.

 

 

 

En hier hebben we een sim met gekleurd haar! Dit is Anna. Haar droom is om een goede gitarist te worden.

 

 

Ik heb nu al best veel vrouwen gemaakt, dus nu tijd voor een jongen. Ik heb dit keer een zwerver gemaakt en ik heb hem expres een iets grotere neus gegeven.

 

 

 

En toen had ik zin om een blauwe sim te maken :D. Hier is Afina! (Afina betekent volgensmij blauwe bes ofzo)